Hyppää sisältöön

RAUHASSA - improvisoitu musiikkiesitys

Linnankatu 14, 87100 Kajaani
+358414598940
Improvisoitu musiikkiesitys Kajaanin taidemuseossa.

RAUHASSA musiikkiesitys luo improvisoinnin keinoin museoympäristöön tilan, joka mahdollistaa rauhoittumisen ja asettumisen kehon ja mielen tuntemuksille vuoden pimeimpään aikaan. RAUHASSA toteutuu vuorovaikutuksessa tilassa esillä olevan Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon Pohjoistuulen metsä -näyttelyn kanssa.

Voit viipyä tilassa koko esityksen ajan tai voit halutessasi vain piipahtaa aistimassa tunnelmaa. Tilaan tuodaan esityksen ajaksi tuoleja ja alustoja, joihin kokija voi halutessaan asettua esityksen ajaksi.

Kesto noin 1 tunti.

Kajaanin taidemuseoon on vapaa pääsy ja esitykset ovat taidemuseon aukioloaikoina. Esityksestä voi halutessaan maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun.

Esiintyjät: Juho Hannikainen, Matias Nieminen, Sara Saxholm.

Muusikot Hannikainen & Nieminen muodostavat yhdessä yhtyeen SUPERLON TMS. Yhtyeen musiikillinen tausta on vahvasti läsnä esityksessä.

Saxholm on monipuolinen teatterintekijä, laulaja ja laulunopettaja. Hänen viimeaikaiset teatterityöt ovat liikkuneet monipuolisesti metsä aiheen äärellä (Tarinoita ilman sanoja -2019 & Metsä meissä -2020 ). Saxholm on toiminut esityksen koollekutsujana.