Hyppää sisältöön

Esityssarja Kajaani Toisissa Tiloissa tuo esitystaiteen klassikkoteokset kainuulaiseen kaupunkimaisemaan koettavaksi

Tervetuloa tapaamaan taiteilijoita hankkeen esittelytilaisuuteen la 6.7. klo 14

Kajaanin kaupunginteatterin ja Toisissa tiloissa -kollektiivin yhteishankkeen, Kajaani Toisissa Tiloissa, teokset ja työryhmä esitellään yleisölle Kajaanissa Runoviikolla lauantaina 6.7. klo 14-14.30.

Toisissa tiloissa -kollektiivin taiteilijat Eeva Kemppi ja Antti Halonen, hankkeen tuottaja Marja Kettunen sekä Kajaanin kaupunginteatterin hallintopäällikkö-tuottaja Anja Lappi-Hautamäki esittelevät yhteistyötä ja Kajaanissa nähtäviä klassikkoteoksia. Tilaisuudessa pääset kurkistamaan poron ja suden kokemusmaailmaan ja tutustumaan Toisissa tiloissa -ryhmän työskentelytapoihin. Tilaisuudessa kuullaan myös lyhyt musiikkiesitys sahansoittaja Antti Haloselta.

Tilaisuudessa on tarjolla safareihin sopivaa pientä tarjottavaa. Teatterin kahvila on myös auki ja festivaalivieraiden käytössä.

Työryhmä on tavattavissa ja voit haastatella tekijöitä esittelytilaisuuden jälkeen tai vaihtoehtoisesti muuna etukäteen sovittuna aikana samalla viikolla. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja pääsymaksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Helsinkiläisen Toisissa tiloissa -kollektiivin klassikkoteosten esityssarja toteutetaan Kajaanissa Uudet Klassikot -rahaston tuella vuosina 2024-2025. 

20-vuotista juhlavuottaan tänä vuonna viettävä esitystaiteen pioneeri Toisissa tiloissa -kollektiivi vierailee Kajaanissa esityssarjallaan. Ryhmän palkitut ja laajasti sekä kotimaassa että ulkomailla esitetyt klassikkoteokset Porosafari, Susisafari ja Suuri Koralliriutta nähdään Kajaanissa vuosina 2024-2025. Kaikki kolme esitystä nähdään Kajaanissa kaksi kertaa. Esityssarjan käynnistää Porosafari, joka nähdään sunnuntaina 1.9.2024 osana Linnanvirta-puistojuhlan ohjelmistoa.

Lämpimästi tervetuloa esittelytilaisuuteen!

 

Yhteystiedot

Kajaani Toisissa tiloissa -hankeen tuottaja

Marja Kettunen

p. 041 577 7513

kajaani@toisissatiloissa.net

Aihealueet