Hyppää sisältöön

Tervetuloa Kajaani-Oulujärven alueelle! Täällä sinua odottaa kulttuurielämykset, paikalliset herkut ja monipuoliset aktiviteetit vuoden ympäri. Kajaanista löydät myös pohjoisen järvi-Suomen upean luonnon vaaroineen ja hiekkarantoineen.

tapahtumat Tule ja viihdy Kajaanin tapahtumissa

Kajaani-Oulujärvi -alueen tapahtumat mukanaan monipuolisen kattauksen Suomen ykkösartisteista paikallisiin kulttuuritapahtumiin ja festareihin. Nauti tarjonnasta oman mielesi mukaan!

Tutustu tapahtumiin

luonto ja retkeily Retkeilyreitit kutsuvat upean luonnon äärelle

Monipuolinen maasto ja korkeuserot sekä mieleenpainuvat maisemat kutsuvat retkeilemään Kajaanin ja Oulujärven alueelle. Reittien ja retkikohteiden joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Miten olisi Renforsin Lenkin kevyt kaupunkikävely tai ruskaretki jättiläisten jalanjäljissä?

Tutustu eri reitti- ja retkeilykohteisiin

Tutustu Kajaanin Raatihuoneeseen virtuaalisesti

Tutustu Kajaanin Raatihuoneeseen virtuaalisesti Ohita upotus: Tutustu Kajaanin Raatihuoneeseen virtuaalisesti

30.6.-5.7.2024, JOUTENLAMPI, KAJAANI Kainuun Rastiviikko

Kainuun Rastiviikko on vuosittain Kainuun maakunnassa järjestettävä kansainvälinen suunnistustapahtuma, joka kokoaa suunnistajia eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on Suomen suurin suunnistusviikko, ja se on ollut osa suunnistusyhteisön kalenteria jo vuodesta 1966 lähtien. Osallistujajoukko on monipuolinen, sisältäen vasta-alkajia, harrastajia, kuntosuunnistajia ja kilpailijoita kaikilla tasoilla. Tapahtumassa on ikäsarjoja, jotka kattavat alle kouluikäisistä aina 95-vuotiaisiin asti.

Lue lisää Rastiviikon verkkosivulta

Kajaanin tapahtumat

Kajaanin tapahtumat ilmoitetaan koko Kainuun yhteiseen tapahtumakalenteriin.

Järjestätkö tapahtuman? Ilmoita tapahtumasi tapahtumienkainuu.fi-tapahtumakalenteriin.

Kajaanin tapahtumat Ohita upotus: Kajaanin tapahtumat
Katso kaikki Kajaanin tapahtumat