Hyppää sisältöön
Jälkiruokakulhot

Syö ja juo

Kajaani-Oulujärveltä löydät niin Kainuulaisen makumaailman kun kansainväliset herkut. Monipuolisen ruokakulttuurin maailmaan sinut saattaa lähiruokaa ja perinteitä arvostavat paikalliset kahvilat, leipomot ja ravintolat sekä pubit.

Kahvilat ja ravintolat

Kajaani-Oulujärven kahvilat ja ravintolat pitävät taatusti nälkäsi loitolla. Maista palasi paikallisuutta tai herkuttele kansainvälisillä mauilla. Yli 100-vuotiaan Pekka Heikkisen leipomon rönttöset tai puu-uunileipä lähtevät usein myös matkailijan mukaan tuliaisina kotiinviemisiksi. Tule, maista ja ihastu!

Katso kahvilat ja ravintolat

Pubit ja yökerhot

Haluaisitko istahtaa joen varteen nauttimaan kesäpäivästä terassilla kylmän juoman kera, vai vipattaako tanssijalkasi yömyöhään? Kajaanin pubeista, yökerhoista ja terasseista löydät iloa arkeen ja juhlaan. Täällä saa tanssia, laulaa ja pitää hauskaa!

Katso pubit ja yökerhot

Kokous- ja juhlatarjoilut

Etsitkö tilaa tai tarjoiluja kokoukseesi tai juhliisi? Alueelta löydät kokoustilat  ja juhlatarjoilut niin pienempiin perhetapahtumiin kuin isoihin kongresseihin. Tutustu tarjontaan ja järjestä ikimuistoinen tapaaminen Kajaani-Oulujärvellä!

Katso kokous- ja juhlatarjoilut