Hyppää sisältöön
Kaukametsän sali

Ryhmät ja kokoukset

Made in Kainuu Palvelu vierailunjärjestämisen tueksi

Järjestätkö vierailun Kainuuseen? Made in Kainuu on palvelu, josta löydät kainuulaiset yritysvierailukohteet, laadukkaat palvelut ja giveaway-lahjaideat vierailunjärjestämisen tueksi. Nappaa sivustolta myös hyvät käytänteet ja vinkit Kainuu-kokemuksen saavuttamiseksi!

Made in Kainuu -palvelu auttaa sinua luomaan onnistuneen vierailukokemuksen Kainuussa.

Järjestä onnistunut vierailu ja lue lisää

Kokous-, kongressi- ja juhlatilat

Kajaani tarjoaa loistavat puitteet eri kokoisten tilauksien järjestämiseen. Kaukametsän kongressi- ja kokoustilat sijaitsevat aivan Kajaanin keskustan tuntumassa ja vieressä palvelevat vesiliikuntakeskus Kaukavesi ja hotelli palveluineen.

Katso kokous-, kongressi- juhlatilat

Opastetut retket ja kierrokset

Opastettujen retkien ja kierrosten kautta pääset tutustumaan Kajaanin ja Kainuun kohteisiin pintaa syvemmältä. Samalla kuulet kiinnostavaa historiaa alueesta ja sen merkkihenkilöistä.

Matkailija voi valita 1–2 tunnin kaupungin peruskierroksen tai valmiiksi suunniteltuja teemakierroksia ja kohdekäyntejä.

Katso opastetut retket ja kierrokset

Kokous- ja juhlatarjoilu

Kajaanissa järjestät juhlat kuin juhlat – tarjolla on juhlatiloja niin pienempiin tapahtumiin, kuin isommalle porukalle. Olitpa sitten isot järjestämässä häät maalaisromanttisessa ympäristössä tai pienemmän porukan polttarit kaupunkimaisemissa – täältä löydät juhliisi tilat ja makoisat tarjoilut!

Katso kokous- ja juhlatarjoilut