Hyppää sisältöön
Ilmakuva Kajaanin kauppatorista

Tietoa alueesta

Visit Kajaani-Oulujärvi on osa Arctic Lakeland Kainuu -matkailualuetta. Vierailullasi näet ja koet upeat vaaramaisemat, puhtaan luonnon ja suuret järvet sekä aidot neljä vuodenaikaa. Tarjolla on monipuolisesti nähtävää ja koettavaa perhe-, luonto- ja kulttuurimatkailun parissa.

Sijainti ja saapuminen

Tulitpa mistä päin Suomea tahansa, matkaa keskeisellä paikalla Kainuussa sijaitsevaan Kajaani-Oulujärven alueelle on kohtuullisesti. Kajaanin johtavat niin valtatiet kuin junaraiteet, jonka lisäksi perille pääsee myös ilmojen halki lentäen. Lento pääkaupunkiseudulta Kajaaniin kestää vain reilun tunnin!

Katso sijainti ja saapuminen alueelle

Blogit ja uutiset

Lue alueen ajankohtaiset blogit ja uutiset sekä nappaa matkavinkit vierailijoiden blogeista.

Katso blogit ja uutiset

Arctic Lakeland Kainuu Kainuun kesän 2024 viikko-ohjelma

Kainuun kesän viikko-ohjelma kokoaa yhteen kesän sykähdyttävimmät elämykset. Lähtisitkö melonta- tai pyöräilyretkelle luonnon helmaan, järviristeilylle kohti paratiisisaaren rantoja vai tarkkailemaan karhuja erämaan hiljaisuuteen?

Arctic Lakeland Kainuu on Järvi-Suomen pohjoisin osa. Kainuussa koet yhdellä vierailulla Suomen eteläiset ja pohjoiset maisemat – suuret järvet ja jylhät vaarat. Kesällä Kainuu on sinisten ja puhtaiden järvien lomaparatiisi, talvella valkoisten hankien ja lumisten metsien ihmemaa.

Tutustu Kainuun kesän 2024 viikko-ohjelmaan

Yhteystiedot