Hyppää sisältöön
Ärjänsaari

Blogit ja uutiset

Meistä puhuttua

Tiinan blogi Kesälomalaisena Kajaanissa – luontoa, urheilua ja kulttuuria

Tutustu Tiinan kesään entisessä kotikaupungissa Kajaanissa. Kesälomaan mahtui lukematon määrä ulkona vietettyjä tunteja, öitä rippumatossa, veneilyä, pyöräilyä, uimista, luonnon ihmettelyä, kiireettömyyttä ja tunnelmallisia hetkiä. Lue Tiinan inspiroiva blogi ja poimi vinkit ensi kesän viettoon Kajaanissa.

Lue Tiina kesäblogi Kajaanista

Elluyellow Kajaani – Kulttuurin ja keltaisuuden keidas

Mitä kaikkea Kajaanin kesä tarjoaa kotimaanmatkailijoille? Elluyellow perheineen vieraili Kajaanissa vilkkaimpaan tapahtuma-aikaan ja reissun aikana he pääsivät kokemaan monipuolisen kattauksen kulttuuria, ihanaa luontoa, paikallisia herkkuja ja nauttimaan sykähdyttävistä kokemuksista. Lue ihastuttava matkapäiväkirja blogista!

Kajaani – kulttuurin ja keltaisuuden keidas Elluyellow-blogi

Huono äiti Ota uusi suunta – Kajaani-Oulujärvi on kaunis ja tekemistä täynnä

Huono Äiti -toimitus pohtii blogissaan unelmalomaa Kajaaniin äitien näkökulmasta. Olisiko se kenties kiireetön kulttuuriloma teatterin, museon ja herkullisen illallisen parissa? Energinen aktiiviloma vaaramaisemissa pyöräillen vai ehkäpä meloen Oulujärvellä? Unohtumaton seikkailu Ärjän paratiisisaarella ihastellen korkeita hiekkadyynejä ja upeita Oulujärven maisemia? Lue vinkit blogista.

Ota uusi suunta – Kajaani-Oulujärvi on kaunis ja tekemistä täynnä, Huono Äiti -blogi

Lähiömutsi Ärjänsaari – Telttaretki Kajaanin paratiisisaarelle

Helsinkiläisperhe saapui junanraiteita pitkin Kajaaniin suuntanaan telttaretki ihanaan Ärjänsaareen. Sateisesta ja tuulisesta säästä huolimatta, tarjosi Ärjänsaari unohtumattomia kokemuksia ja jätti jälkeensä tunteen, että saareen on päästävä myös uudelleen. Lue blogista miten perheen retki sujui.

Ärjänsaari – Telttaretki Kajaanin paratiisisaarelle Lähiömutsi-blogi