Hyppää sisältöön
Kajaanin jouluinen Raatihuone ja havupukit

Kajaanin joulu

Kajaanin joulunaika on täynnä tunnelmaa ja tapahtumia. Löydä ihanat jouluiset esitykset ja konsertit. Tutustu monipuoliseen tapahtumatarjontaan!

Näyteikkunakilpailu 19.11.-18.12.2022 Äänestä Kajaanin kaunein jouluikkuna!

Kajaanin Kauppiasyhdistyksen järjestämässä näyteikkunakilpailussa yleisö pääsee äänestämään kauneinta jouluikkunaa 19.11.-18.12.2022 välisenä aikana. Äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti vapaavalintaisesti johonkin kilpailuun osallistuneeseen liikkeeseen.

Joulun näyteikkunakilpailussa mukana olevat liikkeet: Optikko Kaakinen, LähiTapiola Kainuu-Koillismaa, The Body Shop, Jim & Jill, Kaisanet, Step In kenkä- ja laukkukauppa, KappAhl, Helatalo Kajaanin Lukko, Asu-Repo, Valomaailma, Raatin Kello, Kainuun Näkökulma, MK Clinic ja Sillä Chic.

syö ja juo Kahvilat ja ravintolat

Kajaani-Oulujärven kahvilat ja ravintolat pitävät taatusti nälkäsi loitolla. Joulunaikaan on tarjolla maittavia jouluruokia – maista palasi paikallisuutta tai herkuttele kansainvälisillä mauilla. Tule, maista ja ihastu!

Katso kaikki kahvilat ja ravintolat

Joulukampanjat

Joulupallot lautasella
Joulukampanja

Joulun majoitustarjous alk. 62€/hlö/vrk/2hh – Original Sokos Hotel Valjus

Lämpimästi tervetuloa viettämään joulua Kajaaniin uudistuneeseen Sokos Hotel Valjukseen. Lue lisää
Kahvilat ja ravintolat

Ravintola Sulon Joululounas 19.-21.12.2022

Tuo yhteistyökumppanisi, työkaverisi ja ystäväsi Ravintola Sulon herkulliselle joululounaalle 19.-21.12.2022. Lounas on katettuna klo 10.30 – 14.00. Lue lisää

Joulunajan tapahtumat

Kajaanin joulunajan tapahtumat Ohita upotus: Kajaanin joulunajan tapahtumat
Katso kaikkijoulun ajan tapahtumat