Hyppää sisältöön
Lapsia kesäisessä puistolla

Linnavirta puistojuhla ohjelma

Viikonlopun aikana lavalle nousevat paikalliset ja kainuulaislähtöiset artistit ja yhtyeet, kuten ELLIMEI, Johannes Piste, Saarisalo, Irtaimisto, Raunio ja Valkea. Tarkemmat päiväkohtaiset ohjelmat päivittyvät kesän 2024 aikana.

Perjantai 30.8.

Perjantaina ohjelmassa on muun muassa varjotaidetta, mentalismia, konsertteja, hyvää ruokaa Food Festivaleilla sekä maailman pienin elokuvateatteri!

Lauantai 31.8.

Lauantaina vietetään koko kaupungin yhteistä tulen, veden ja valon juhlaa.  Päivä alkaa perinteiseen tapaan puistoliikunnalla, historiaohjelmalla ja Lasten Linnanvirran toimintapisteillä.

Päivä huipentuu iltaohjelmaan, jossa koetaan niin mentalismia, tulennielentää, valotaidetta, konsertteja kuin pop up –karaokeakin! Venetsialaisia juhlitaan ilotulituksen loisteessa ja musiikista nauttien perinteiseen tapaan Kalkkisillan laituriterassilla.

Sunnuntai 1.9.

Tiedot päivittyy kesän aikana.

Tutustu myös

Lauantai 31.8. klo 11-16, Teppanan puoleinen rantatie Tule ostoksille Taidekujalle

Linnanvirran taideohjelmaan kohoaa jälleen kainuulaisten käsityöyrittäjien sekä muiden toimijoiden kojuja. Taidekujalla voi tehdä ostoksia, osallistua työpajoihin ja hengähtää levähdyspisteellä toiminnan lomassa.

Taidekujalla on mukana käsityöyrittäjiä, yrityksiä sekä katutaiteen tekijöitä Kainuusta. Tänä kesänä kujan valloittaa myös Taidekatu Toivon taiteilijoita taidemyyjäisillään ja työpajoillaan.

Tule tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Siirry Linnanvirta puistojuhlan etusivulle

Food Festival

Kainuulaisen lähiruoan juhlaa vietetään jälleen Linnanvirrassa! Paikalliset ravintola- ja ruokayrittäjät luovat puistoon spesiaalitarjontaa perjantaina ja lauantaina.

Food Festival tuo tarjolle jälleen laajan valikoiman huokeita ruoka-annoksia, joita on syytä käydä maistelemassa useampia kappaleita. Juomakulttuuria puistoon tuo puolestaan Haapalan panimotuotteet.

Makujen tunnelmaan johdattaa DJ perjantaina ja lauantaina.

Siirry Linnanvirta puistojuhlan etusivulle