Hyppää sisältöön
Kaisanet myymälät sijaitsevat Kajaanin keskustassa osoitteessa Pohjolankatu 20. Valikoimaan kuuluu kattavat tietoliikennepalvelut, laitteet ja liittymät, niin kodin kuin yritysten tarpeisiin.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva paikallinen verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa. Kaisanetiltä saat nykyaikaiset digitaaliset ratkaisut arjen sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset, niin kotona kuin yritystoiminnassa.

Kaisanet panostaa voimakkaasti toiminta-alueemme tieto- ja viestintäverkkoihin ja palveluihin, jotta ne tukevat mahdollisimman hyvin väestön ja elinkeinoelämän hyvinvointia ja kehittymistä. Haluamme palvella asiakkaitamme läheisesti ja olla kilpailukykyinen kehitystä seuraava vastuuntuntoinen kumppani.

Kivijalkamyymälämme palvelee sinua Kajaanissa ja Iisalmessa arkisin klo 9-17. Verkkokauppamme kattavan valikoiman löydät osoitteesta: kauppa.kaisanet.fi ja saat tilattua tuotteet aina ilman toimitusmaksuja myymälään, postiin tai pakettiautomaatiin.