Hyppää sisältöön

Veljeni Leijonamieli

Teatteritalo, Kauppakatu 14, 87100 Kajaani
+358861552244
Astrid Lindgrenin rakastetun klassikon uusi tulkinta. Lähde mukaan seikkailuun Korpun ja Jonatanin kanssa taianomaiseen Nangijalan maailmaan!

”On asioita, joita on tehtävä, vaikka ne olisivat kuinka vaarallisia.”

Astrid Lindgrenin Veljeni Leijonamieli on fantasiaklassikko, joka kutsuu katsojat mukaan maagiseen seikkailuun Nangijalaan, jossa kaikki on mahdollista. Nangijala on maailma, jossa on seikkailuja, tarinoita, leikkejä ja videopelejä. Se on maailma, josta et koskaan haluaisi lähteä pois!

Veljeni Leijonamieli on tarina Leijonamielen urheista sisaruksista, pienestä Korpusta ja isoveli Jonatanista, jotka ottavat vuoron perään toisensa kantaakseen, kun omat voimat eivät riitä. Leijonamielet joutuvat kohtaamaan kuoleman, häijyn Tengilin lohikäärmeineen ja käyvät taisteluun yhdessä liittolaisiensa kanssa pimeää tyranniaa vastaan.

Ohjaaja Joel Härkösen uusi tulkinta rakastetusta klassikosta luo Veljeni Leijonamielestä pelillisen fantasiajätin, joka koskettaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Esitys on oodi elämälle, ilolle, rakkaudelle ja rohkeudelle. Rohkeutta on kysyä vaikeita kysymyksiä ja tehdä oikeaksi kokemiaan asioita pelosta huolimatta.

Alkuperäisteos Astrid Lindgren 
Sovitus Aleksander Mørk-Eidem
Suomennos Jukka-Pekka Pajunen

Ohjaus Joel Härkönen
Lavastus Markku Hernetkoski
Valosuunnittelu Jukka Laukkanen
Videosuunnittelu ja trailerit Topi Lindh
Äänisuunnittelu Juho Lukinmaa
Muusikko Valtteri Pääkkönen
Pukusuunnittelu Tiina Siltala 

Näyttämöllä
Perttu Hallikainen 
Antti Hovilainen 
Janne Kinnunen 
Karoliina Niskanen
Jukka Peltola 
Mika Silvennoinen  
Heidi Syrjäkari
Teija Töyry
ja muusikko Valtteri Pääkkönen

Esitysoikeudet Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy