Hyppää sisältöön

Iglumajoitus Oulujärvellä

Rikulantie 40, 87100 Kajaani
+358207307390
Koe upeat Oulujärven maisemat majoittuen tunnelmallisesti kelluvassa iglussa Oulujärven rannalla tai talvella järven jäällä.

Iglun lasi-ikkunoista avautuu maisema kuin maalaus. Syksyllä ja talvella tähtitaivas loistaa ja ehkäpä revontuletkin loistavat öisellä taivaalla!

”Uniikki majoitus järven päällä kelluvassa iglussa. Laineet keinutteli ja maisema oli kaunis. Todella mukava sänky. Sievät astiat ja kaunis sisustus. Hyvää teetä tarjolla. Sateellakin kaunis maisema, aamuyöstä pilvien kaikottua upea maisema.” – Johanna

Oulujärvi iglut löydät rauhallisesta Oulujärven rantamaisemasta noin 20 km Kajaanin keskustasta. Iglussa on parisänky, pieni keittonurkkaus ja kompostoiva wc. Aamupala tarjoillaan igluun. Voit täydentää elämysyön Oulujärvi-illallisella, saunaelämyksellä jään päällä tai retkellä läheiselle Ärjänsaarelle.

”Paikka oli kaunis ja rauhallinen. Kaikki oli siistiä ja laadukasta – sänky oli erinomainen! Aamupala oli runsas ja maukas. Ystävällinen palvelu kruunasi kaiken. Ihana kokemus!” – Noor