Hyppää sisältöön

Pekka Heikkisen leipomon puoti ja kahvila

Välikatu 7, Kajaani
+3588617890
Vuonna 1913 Pekka Heikkisen perustamassa leipomo-konditoriassa käy hyörinä jo aikaisesta aamusta. Kassiin sujahtaa maankuulu Puu-uunileipä.

Pekka Heikkisen leipomon väki on leiponut leivät, kakut ja herkut sekä tarjoillut kahvit kaupunkilaisille ja vieraillemme jo lähes 110 vuotta.

Pekkis on ikoninen osa kaupunkiamme ja pakollinen pysähdyspaikka jokaiselle Kajaanissa vierailevalle. Syystäkin! Pekka Heikkisen puodissa vallitsee iloinen sorina, huumava leiväntuoksu, vitriinit sekä hyllyt ovat täynnä erilaisia leipiä, suolaisia & makeita kahvileipiä, leivoksia ja kakkuja. Kahvilan puolella katetaan myös aamuisin maittava puuroaamiainen.

Meille on kunnia-asia jatkaa neljännessä sukupolvessa leipomista ja edelleen rinnassa sykähtää, kun vedämme käsin leivotun puu-uunileivän ulos uunista. Tuo yli satavuotiaaseen leipäjuureen kotimaisista jauhoista leivottu ruislimppumme paistetaan tänäkin päivänä puulla lämpiävässä uunissa. Kermasarvet, lakkaleivokset, hollanninwiinerit, riisipiirakat, perustajiemme mukaan nimetyt pullapitkomme ja kaikki vuosikymmeniä mukana olleet
tuotteemme saavat seuraansa myös jatkuvasti uutta!