Hyppää sisältöön

Kuljetus Ärjänsaareen

Ruunaniementie 70, 87800 Kajaani
+358503403013
Tervetuloa viettämään unelmapäivää Ärjänsaareen, Oulujärven helmeen, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, korkeista rantatörmistään ja kauniista mäntykangasmaastostaan. Ärjänsaari tarjoaa elämyksellisiä kokemuksia kaikille luonnon ystäville.

Venekuljetus Ärjänsaareen lähtee Kajaanin Ruunaniemestä (Ruunaniementie 70, 87800 Kajaani). Venematka pituus on noin 4 kilometriä ja kestää sääoloista riippuen noin 5-15 minuuttia.  Hinnat alk. 15 €/hlö/suunta.

Huomioithan, että venekuljetuksen toteutuminen vaatii vähintään kolme osallistujaa. Mikäli tarvittava määrä osallistujia ei ole kasassa 1 vuorokautta ennen lähtöaikaa, olemme yhteydessä jo lipun lunastaneisiin. Tarjoamme toista lähtöaikaa tai palautamme rahat täysimääräisinä.

Valittavanasi on joko yhdensuuntainen- tai menopaluulippu. Meno- ja paluuliput voi ostaa eri päiville. Mikäli olet ostamassa useampaa lippua yhtä aikaa, etkä saa ostettua niitä haluamaasi lähtöön, ei siinä lähdössä ole riittävästi vapaata tilaa. Kokeile toista lähtöaikaa.

Kiltit koirat ovat tervetulleita venekuljetuksiin. Ensimmäinen koira matkustaa omistajan lipulla, ja lisäkoirista veloitetaan 5 €/koira.

Ärjänsaaren aktiviteetit ja palvelut

Ärjänsaarella voit viettää kesäpäivää monin tavoin. Melonta kajakilla tai SUP-laudalla, retkeily, geokätköily, polkujuoksu ja uiminen ovat vain muutamia esimerkkejä. Voit myös vain rentoutua upeilla hiekkarannoilla auringosta nauttien tai pyöräillä saaren ympäri.

  • Kesäkahvila palvelee päivittäin 1.6.-18.8.2024 klo 11-16 tarjoten kahvia, munkkeja, jäätelöä, virvoitusjuomia ja makeisia. Kahvilasta voit myös vuokrata SUP-laudan, kajakin, polkupyörän tai soutuveneen.
  • Ärjänsaarella voit tavata kesäisin myös lampaita, jotka laiduntavat saarella 3.6.-18.8.2024. Lampaat ovat erityisesti lasten suosikkeja. Ärjänsaari on osa Rokua Geoparkin harjumuodostelmaa, joka ulottuu aina Lieksasta Hailuotoon saakka, tarjoten upeita maisemia ja luonnonihmeitä.

Ärjänsaarella on kaivo, josta voit täyttää juomapullon. Kaivoveden puhtaus tutkitaan vuosittain. Ärjänsaaressa noudatetaan roskattoman retkeilyn periaatteita.

Tule viettämään ikimuistoinen kesäpäivä Ärjänsaaressa ja koe Oulujärven paratiisisaari kaikessa kauneudessaan!