Hyppää sisältöön

Optikko Kaakinen

Kauppakatu 7, 87100 Kajaani
+3588617880
Optikko Kaakinen, luotettavaa palvelua vuodesta 1932. Optikko Kaakiselta laadukkaat silmälasit, aurinkolasit, piilolasit sekä muut optisen alan tuotteet. Tervetuloa!

Autamme näkemään hyvin ja näyttämään hyvältä. Palvelemme kolmen optikon voimin, silmälääkärin vastaanotto on ajanvarauksella.

Hyvät silmälasit vaativat perusteellisen näöntutkimuksen, linssien tarkan mitoituksen ja huolellisen valmistuksen. Olemme tunnettuja asiakaspalvelustamme ja palvelemme viihtyisissä sekä valoisissa liiketiloissa Kauppakatu 7, Kaakisen kulmassa.

Kehysmallistomme on yksilöllisesti valittu ja laadukas. Ylpeytemme on optiikaltaan huipputasoiset linssit ja upeat aurinkolasimallistot, myös voimakkuuksilla.

Käytössämme on alan viimeisin tekniikka ja toimitusaikamme on nopea. Mittaamme silmät Rodenstockin DNEye Scannerilla, joka ottaa tuhansia mittoja silmistäsi. Viemme tuloksen silmälaseihisi ja tämän ansiosta saat paremman kontrasti-, väri- ja hämäränäön sekä entistäkin leveämmän näköalueen. Kainuussa vain meiltä!