Hyppää sisältöön

Vimpelinvaara

Kuntokatu, Kajaani
+358 44 710 0274
Vimpelinvaaran monipuoliset mahdollisuudet houkuttavat liikkumaan. Vaaran mäkinen maasto tarjoaa haastetta hiihtäjille ja frisbeegolfin parissa viihtyy koko perhe.

Vimpelinvaaran monipuoliset mahdollisuudet houkuttavat liikkumaan! Vaaralta löytyy kuntopolku, hiihtolatuja, talviretkeilypolku, frisbeegolfrata, laskettelukeskus sekä nuotiopaikka.

Vaaralla voi kokea monenlaista talviliikunnan riemua! Kaupungin ylläpitämällä talviretkeilyreitillä kulkea sekä jalan että pyöräkkä. Reitin pituus kokonaisuudessaan on n. 20 kilometriä, josta Vimpelinvaaralla kulkee n. 4 kilometrin mittainen kehäreitti.

Talvisin Vimpelinvaaran kuntopolulla kulkee 4 kilometrin hiihtolatu, joka yhdistyy Kajaanin muihin latuihin. Parhaimmillaan hiihtäjälle on tarjolla toistakymmentä kilometriä hiihdettävää! Vaaran huipulta löytyy myös laskettelukeskus sekä nuotiopaikka.

Vaaran päällä Kuntopolun päässä on iso parkkipaikka, jolta pääsee sekä retkeilyreitille, nuotiopaikalle että laskettelurinteeseen. Vaaran alapuolella on myös iso parkkipaikka, josta pääsee näppärästi hiihtoladulle, kuntopolulle ja frisbeegolfradalle.