Hyppää sisältöön

Iso-Ruuhijärven kalastus- ja retkeilyalue

Ruuhijärventie 661, Kajaani
Iso-Ruuhijärvi on Kajaanissa sijaitseva ulkoilu- ja virkistyskalastuskeskus ja se kuuluu Kainuun suosituimpiin virkistyskalastuskohteisiin. Ruuhijärvelle on matkaa vain 14 kilometriä Kajaanista.

Lähde virkaistäytymään ja kalalle! Iso-Ruuhijärven pinta-ala on noin 45 hehtaaria. Saaliskaloja ovat kirjolohi, taimen, hauki, ahven ja siika. Vesistön suunnitelmallinen hoito ja säännölliset pyyntikokoisten kirjolohien istutukset pitävät yllä kalakantojen ja kalastajien mielenkiinnon.

Monipuolisten palveluiden lisäksi alueelta löydät tilat monenlaiseen käyttöön. Kalamiestupa tarjoaa tilat noin 70 henkilölle ja tilaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Tarvittaessa käytettävissä ovat myös sauna, kalankäsittelytilat ja asuntovaunualue. Kesällä Ruuhijärveltä voit vuokrata veneitä. Iso-Ruuhijärven ympäristössä on myös kota, laavu ja lukuisia nuotiopaikkoja.

Kalastusluvat

Kalastuslupaan kuuluu veneen käyttöoikeus.

Lupien ostaminen: Mobilepay, Kajaani Info, Vesiliikuntakeskus Kaukavesi ja Timo Meriläinen p. 044 7100880 Mobilepay sovelluksella (koodi 38169) voi ostaa vuorokausiluvan 15 e, neljän tunnin luvan 10 e ja perheluvan 25 e.