Hyppää sisältöön

Vuottolahden retkiluistelurata

Vuottolahti, Luomatie 123, Otanmäki
+358 40 0386 941
Vuottolahden retkiluistelurata sopii kaikenikäisten liikkumiseen ja tarjoaa upeat puitteet talvipäivän viettoon koko perheelle, myös koirakaverit ovat tervetulleita.

Ainutlaatuinen Vuottolahden retkiluistelurata sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päästä Kajaanista. Oulujärven jäällä kulkeva retkiluistelurata on reilun 1 km pituinen, jonka lisäksi vieressä kulkee reilu 2 km pitkä luisteltava metsäreitti. Luisteluradan viereen on tehty perinteisen ja luisteluhiihdon latua noin 8 kilometriä. Voit liikkua alueella oman mielesi mukaan; luistele, hiihdä, kävele tai vaikka potkukelkkaile.

Metsäreitin varrella sijaitsee kaikkien ulkoilijoiden käytössä oleva kota ja lisäksi voit nauttia eväitä myös lähtöpaikan kahvion vierestä löytyvällä tulipaikalla. Molemmilla tulipaikoilla on polttopuut valmiina. Retkiluistelurata lähtee SFC-Kohtauspaikalta (Luomatie 123, 88200 OTANMÄKI).

Kohtauspaikan kahvion aukioloajat voit tarkistaa SFC-Kohtauspaikan Facebook-sivuilta. Kohtauspaikan grillikota on luistelijoiden ja ulkoilijoiden käytettävissä ympäri vuorokauden. WC:t suljetaan yöksi.

Katso kuvia ja ajantasaista tietoa Vuottolahden retkiluisteluradan Facebook-sivulta.

Tervetuloa ulkoilemaan Vuottolahden retkiluisteluradalle!

Lisätiedot:

Retkiluistelurata: 040 0386 941 / Henry

Kahvio ja grillikota: 040 214 2559 / Markku